Eesti meeskond võistles 4 x 7,5km distantsil koosseisus: Rene Zahkna, Kalev Ermits, Roland Lessing ja Martin Remmelg. Stardiprotokollis oli üles antud 23 meeskonda.

Avavahetuse lõpetas Eesti viiendana, liidrist Prantsusmaast taga vaid 26,5 sekundit. Suurepärase sõidu pakkus Zahkna, kes kasutas tiirudes küll kolme varupadrunit, kuid sõidukiirus oli konkurentidega võrreldes igati priima.

Teises vahetuses oli rajal Ermits. Esimese tiiruga tõstis ta Eesti koguni kolmandaks (!!!), Prantsusmaa ja Norra seljataha. Vahe liidriga 32,7 sekundit. Püstitiirus tuli aga altminek. Üks märk jäi üles ning tuli minna trahviringile. See langetas Eesti hoobilt kaheksandaks (+1.46,0). Vahetuse Lessingule andis Ermits üle üheksandana, liidrist Norrast maas 2.06,7.

Lessing oli esimese tiiru järel jätkuvalt üheksas, perfektse püstitiiruga tõstis vanameister Eesti aga kuuendaks! Lasi kiirelt ja täpselt, konkurendid samal ajal eksisid. Vahe liidri Prantsusmaaga 2.35,0. Vahetuse sai Remmelg seitsmendana, vahe Norraga 3.07,6.

Viimasena rajal Eesti koondise eeldatavalt nõrgim lüli Remmelg. Lamades tiiruga läks kohe palju käest. Trahviring ning kukkumine 11. kohale. Vahe liidriga 4.30,9. Rajal veel vaid 12 meeskonda, ülejäänud võeti maha, sest said ringiga. Eesti esitosinas igaljuhul.

Remmelg püstitiiru järel samuti 11nes. Vaja läks kõiki kolme varupadrunit, aga märgid langesid. Vahe liidriga 5.38,2.

Kindla võidu võttis Norra, teine oli Prantsusmaa (+1.10,4) ja kolmas Venemaa (+1.48,4). Eesti 11nes, kaotusega 5.56,1.

******

Naiste 4 x 6km distantsil esindavad Eesti koondist Regina Oja, Tuuli Tomingas, Johanna Talihärm ja Grete Gaim. Naiskondi on väljas 19.