Paarissegateatesõidu võitis Rootsi koosseisus Hanna Öberg ja Sebastian Samuelsson. Teisena lõpetas Saksamaa (+18) ja kolmandana Norra (+40).

Eestlased kasutasid kaheksat varupadrunit ning Zahkna pidi käima ka ühe trahviringil, kuid sellele vaatamata saavutati Ukraina järel viies koht. Võrreldes paljude teiste koondistega suurepäraselt lasknud Eesti koondisel kogunes kaotust võitjatele vaid minut ja üks sekund.

Tulemused:

Avapäeva teiseks distantsiks oli segateatesõit, kus Eesti pani välja koosseisu Grete Gaim, Johanna Talihärm, Kalev Ermits ja Kristo Siimer. Eesti sai kuuenda lasketiiru ajal liidrilt Itaalialt ringiga sisse ning seega täna lõpuni tulla ei saanud. Katkestamise hetkel paiknes Eesti 18. positsioonil.

Eestlastele sai saatuslikuks juba avatiir, kus Gaim pidi läbima juba ühe trahviringi. Gaim andis Talihärmale teatepulga üle 22. kohal, Talihärm Ermitsale omakorda 21. kohal. Ermits küll suutis paar kohta tõusta, kuid Itaalialt saadi siiski ring sisse ning seega Siimeril täna MK-sarja debüüti teha ei õnnestunud. Kokku pidid eestlased käima kahel trahviringil ja kasutama 15 varupadrunit.

Terve sõidu juhtinud Itaalia sai lõpuks ka esikoha, edestades võimsa tõusu teinud Norrat 4,1 sekundiga. Itaalia võidutses koosseisus Lisa Vitozzi, Dorothea Wierer, Lukas Hofer ja Dominik Windisch. Itaalia ja Norra järel tuli kolmandaks Rootsi, kaotades võitjale 59,9 sekundit.