Eesti koondist esindasid Rene Zahkna, Kalev Ermits, MK-sarja debütant Kristo Siimer ja ankrumehena endine murdmaasuusataja Raido Ränkel. Zahkna andis oma vahetuse Ermitsale üle 20. kohal.

Korraliku vahetuse teinud Ermits tõstis Eesti 16. kohale. Hea vahetuse tegi ka debütant Siimer, kes näitas nii lasketiirus kui suusarajal head vormi ja lõpetas oma sõidu koguni 14. kohal. Ankrumehena rajale läinud Raido Ränkel pidi püstitiirus käima korra ka trahviringil, mis oli Eestile ainsaks trahviks täna. Finišisse tõi endine murdmaasuusataja Eesti 17. kohal.

Östersundis võidutses Norra koondis, kes võistles rivistuses Johannes Dale, Erlend Bjøntegaard, Tarjei Bö ja Johannes Thingnes Bö. Norra edestas teisena lõpetanud Prantsusmaad lõpuks 32,3 sekundiga. Prantsusmaa meeskond sõitis täna koosseisus Émilien Jacquelin, Quentin Fillon Maillet, Simon Desthieux ja Martin Fourcade.

Kolmanda koha saavutas Itaalia, kaotades Norrale 1.27,1. Esikuuikusse mahtusid veel Venemaa (+1.41,4), Rootsi (+2.00,7) ja Ukraina (+2.32,7).