Naiste 12,5 km ühisstardist sõidu võitis norralanna Marte Olsbu Röiseland, kes sai Anterselvas juba seitsmenda medali ja viienda kulla. Enne tänast oli 29-aastane norralanna võitnud neli kulda - neist kolm teatesõitudega - ja kaks pronksmedalit.

Röiseland sõitis end kullale viimaste kilomeetritega, kui suutis itaallanna Dorothea Wiereri vastu tagasi sõita 24-sekundilise kaotuse. Enne lõpuspirget alla andnud Wierer lõpetas teisena (+20,7) ning tema teenis koduselt MMilt kaks kuldmedalit ja kaks hõbedat.

Pronksi pälvis täna rootslanna Hanna Öberg (+26,1). Kui Röiseland sai nelja tiiru peale kokku kaks trahvi, siis Wierer ja Öberg käisid kolmel trahviringil.

Meeste ühisstardist sõidus näitas võimu norralane Johannes Thingnes Bö. Karjääri kümnenda MM-tiitli võitnud Bö lasi eksimatult ja edestas prantslast Quentin Fillon Maillet'd (3 trahvi) koguni 42 sekundiga. Põnevas pronksiheitluses jäi peale Emilien Jacquelin (2), edestades 0,6 sekundiga samuti kahel trahviringil käinud Tarjei Bö'd. Esikuuikusse mahtusid veel prantslane Simon Desthieux (1; +1.03,7) ja austerlane Felix Leitner (3; 1.06,7).

Laskesuusa MM-i edukaimaiks riigiks medalitabelis jäi seega Norra. Kamba peale võtsid norralased 6 kulda, 3 hõbedat ja 2 pronksi. Prantsusmaa saldoks jäi 3 kulda, 2 hõbedat ja 3 pronksi. Itaalia oli medalitabelis kolmas nelja medaliga (2 kulda, 2 hõbedat).