Naiste seas pääses ainsa Eesti laskesuusatajana jälitussõitu Johanna Talihärm, kes startis 59. ehk eelviimaselt kohalt. Esimesena sai stardi Dorothea Wierer, kelle järel alustasid Ingrid Landmark Tandrevold ja Svetlana Mironova.

Hea sõidu teinud ning vaid ühe eksimuse sisse lasknud Talihärm kerkis lõpuks 51. kohale, kaotust võitjale Tiril Eckhoffile kogunes 3.58,2. Tippudest ainsana kõik märgid alla lasknud Eckhoff edestas lõpuks rootslannat Hanna Öbergi 25,8 sekundiga.

Poodiumi madalaimale astmele mahtus Tandrevold, kaasmaalasest jäi ta maha lõpuks 39,7 sekundiga. Esimesena startinud Wiereri jaoks ebaõnnestus võistlus täielikult, kui itaallanna jättis üles viis märki ja lõpetas sõidu 9. kohal.

Meeste teatesõidus teenis esikoha Norra. Kui Saksamaa oli pikalt võidus kinni, siis viimases vahetuses tõi norralastele võidu Johannes Thingnes Bö. Norra edestas lõpuks Saksamaa 2,0 sekundiga. Kolmandana kerkis poodiumile Prantsusmaa. Kaotust võitjale kogunes 51,9 sekundit.

Eesti võistkond koosseisus Rene Zahkna, Kalev Ermits, Kristo Siimer ja Robert Heldna lõpetas jõuproovi 16. kohaga. Eestlased kasutasid kokku kaheksat varupadrunit.

Eesti jaoks algas võistlus hästi, kui Zahkna tabas avavahetuses kõik viis märki kiirelt nii lamadestiirus kui ka püstitiirus. Esimese laskmise järel oli Eesti teine ja teise järel kolmas. Vahetusse tuli Eesti juba seitsmendana. Ermits andis vahetuse üle üheksandana ja Siimer 11. Viimast vahetust sõitnud Heldna jaoks oli see esimene kord MK-sarjas teatevõistluses kaasa lüüa.