Käimasoleva hooaja kuuenda võidu teenis Eckhoff, kes tegi kahe tiiru peale ühe eksimuse ning lõpetas sõidu ajaga 22.33,8. Talle järgnesid Dorothea Wierer ja Lisa Therese Hauser, kes kaotasid võitjale vastavalt 9,3 ja 12,6 sekundiga. Nii Wierer kui Hauser lasid mõlemas tiirus kõik märgid alla.

Eestlannadest saavutas parima koha eksimatult lasknud Tuuli Tomingas, kes sai lõpuks 20. koha (+1.13,5). Kusjuures Tomingas alustas sõitu tagasihoidlikult, kui tuli esimesse lasketiiru alles 80. ajaga. Hea laskmine ning võimas teine ring tõstis ta lõpuks 20ndaks. Ühtlasi pääses Tomingas seega esmakordselt pühapäevasse ühisstardiga sõitu.

Talihärm sai kahe eksimuse juures 57. koha (+2.09,5) ja ühe eksimuse teinud Oja 58. koha (+2.10,5). Kadri Lehtla pidi läbima kaks trahviringi, saades lõpuks 85. koha (+3.46,7).

ENNE SÕITU:

Stardis on 101 naist, nende seas ka neli eestlannat. Johanna Talihärm stardib numbri all 7, Tuuli Tomingas 46, Regina Oja 66 ja Kadri Lehtla 87.

Käimasoleva hooaja viiest sprindisõidust on kaks võitu läinud nii norralannale Tiril Eckhoffile kui ka rootslannale Hanna Öbergile. Korra võidutses ka Valgevenet esindav Dzinara Alimbekava. Eestlannade parimaks tulemuseks on Tuuli Tomingase seitsmes koht Soomes Kontiolahtis.