Teiselt kohalt startinud ning oma 22. MK-etapi võitnud Henkel edestas 2,3 sekundiga valgevenelannat Nadežda Skardinot, kes pääses rajale kaheksandana ning sarnaselt võitjale tiirus kordagi ei eksinud. Kolmas oli kolm möödalasku teinud norralanna Tora Berger kaotas võitjale 14,1 sekundit.

Neljas oli Bergeri kaasmaalanna Tiril Eckhoff, viies valgevenelanna Darja Domratševa ja kuues sloveenlanna Teja Gregorin. Üheksas oli soomlanna Kaisa Mäkäräinen, kes kaotas võiduvõimalused neljandas tiirus, kus eksis suisa kolmel korral.

Ükski eestlanna tänasesse jälitussõitu ei pääsenud. Võistlusest puudus ka MK-sarja üldliider, tšehhitar Gabriela Soukalova, kes sai eile disklahvi.

Ka eilne meeste sprint jääb kahele mehele ilmselt elu lõpuni meelde. Esikohta jäid jagama sakslane Simon Schempp ja itaallane Lukas Hofer - mõlema jaoks oli tegu elu esimese etapivõiduga. Kolmandana pääseb rajale Schemppi kaasmaalane Arnd Pheiffer (+4). MK-sarja üldliider, prantslane Martin Fourcade stardib viiendana (+25), eile suisa kolmel korral eksinud norralane Ole Einar Björndalen 20-ndana (+1.11).

Kauri Kõiv pääses jälitussõitu eelviimasena, liidrist pääseb ta rajale 2 minutit ja 13 sekundit hiljem. Meeste 12,5 km distants algab kell 15.30.