Kindlasti soovib Sildaru osaleda jaanuari keskpaigas Lausanne’is toimuvatel noorte olümpiapäevadel. Seal saab ta tõenäoliselt startida ainult pargisõidus, kuna juba 23.–26. jaanuarini peetakse Aspenis järjekordsed X-Mängud. Kuna eestlanna oli mullu esikolmikus nii pargi- ja rennisõidus kui ka Big Airi hüpetes, siis on tal seekord juba praegu kutse olemas kõigile kolmele alale.

Pärast X-Mänge on USA-s kohe Dew Tour, mis nihutati detsembrist veebruari. „Edasi tulevad koolis jälle erinevad tähtajad peale,” tunnistas Sildaru, et nimetatud kolmel võistlusel tahab ta kindlasti osaleda ja ülejäänud otsused teeb ta jooksvalt.

Võimaluse korral sooviks Sildaru startida ka märtsis Calgary X-Mängudel ja juunioride MM-il. Viimase aeg ja võistluspaik on veel kinnitamata. Esialgu pidi jõuproov olema Gruusias, kuid viimastel andmetel saab see teoks Šveitsis. Ainsa MK-etapina kaalub Sildaru praegu 21.–23. novembrini Stubais toimuvat pargisõidu võistlust. Selleks oleks vaja aga vahepeal veel lumelaagrisse minna.