Kuigi Venemaa hokiliidu president Vladislav Tretjak kinnitas maikuus, et Vorobjov jätkab vaatamata ebaõnnestunud MM-ile ametis, on uudisteagentuuril TASS teised andmed.

TASS kirjutab koondisele lähedal seisvale allikale tuginedes, et Venemaa treenerite tiim jääb küll samaks, kuid senine abitreener Kudašov ülendatakse peatreeneriks.

47-aastane Kudašov, kellest saab Venemaa koondise ajaloo 14. peatreener, kuulub ka hetkel Peterburi SKA treenerite tiimi, mida Vorobjov juhib.

Kudašovi treenerikarjääri tipphetkeks oli 2016/2017 hooajal Jaroslavi Lokomotivi tüürimine Gagarini karika ehk KHL-i poolfinaali. Tegemist on endise keskründajaga, kes 1990-ndate aastate alguses tegi 25 mängu kaasa ka NHL-is Toronto Maple Leafsi ridades ning lõpetas karjääri 2012. aastal Moskva Dünamos.

Venemaa koondisega osales Kudašov 1994. aasta Lillehammeri olümpial, kus ta sai kirja kaheksa mängu, ühe värava ja kaks väravasöötu. Pronksimatšis kaotas Venemaa tol olümpial Soomele. MM-idel on Kudašovil ette näidata 15 mängu ja kuus resultatiivsuspunkti (1 värav + 5 söötu).