Belgradis alistati kõik kolm vastast. Avamängus oldi üle Belgradi Partizanist 8:3, seejärel Hispaania meistrist Vitoria-Gasteiz Bipolo 5:2 ning otsustavas mängus Sofia CSKA-st 5:3.

Viiking Spordi viimane etteaste oli võitluslik ja pinev lahtiviskest alates. Kohe haarati initsiatiiv ning vastase väravale valati turmtuld. 17 viset, kuid CSKA puurivaht oli tasemel. Paaril korral läksid meie mehed nii hoogu, et unustasid oma kaitse ja vastane salvas koguni kahel korral. Esimesele vaheajale mindi seisul 0:2 Bulgaaria meistrile, mis kuidagi ei kajastanud tegelikke sündmusi jääl.

Teise kolmandiku algul jätkasid Viiking Spordi mängijad survet ja kiiresti viigistati seis 2:2-le. Kui vastastel oli oma väravatega õnne, siis kindlasti oli seda ka meil. Teise värava puhul, mille Maksim Borovikov virutas siniselt joonelt. Ning kui juba tundus, et kohe-kohe on kõik, lõid vastased kolmandikaja viimase litri võrku ning meeskonnad läksid teisele vaheajale CSKA minimaalses eduseisus.

Kolmandal perioodil pandi kõik paika. Viiking Spordi hea füüsiline ettevalmistus ületas selgelt vastaste oma. Kolm vastuseta väravat ning 5:3 võit. Pavel Karpuhhin oli hoos lüües 2 väravat. Valeri Bobkov ja Vadim Vabiscevics lõid taaskord omad ära ning mõlemad mehed olid resultatiivsed kõigis kolmes mängus. Väravasuul Oleg Kapitulin oli rahu ise ja kui lõpusireen kõlas võis võidutants alata.

Meeskonna peatreener Dmitrij Medvedev: “Häälesta, kuidas tahes kuid, midagi võib spordis alati õhku jääda. Nii ka avakolmandikul. Olime aktiivsed, kontrollisime mängu, tegime palju pealeviskeid, kuid vastased lõid väravad. Meie poisid natukene üritasid üle. Natukene kiirustasid rünnakute lahendamisega, kuid siiski olime rahulikud. Teiseks kolmandikuks korrigeerisime oma mängujoonist. Lisasime kiirust ja mängisime olukorrad lõpuni. Lõime kaks vajalikku väravat ning saavutasime hea enesetunde. Mängudistsipiinist kinni hoidmine tegi rõõmu. Ning oluline selles mängus oli kiirus. Vastaste kaitsemängijate vanus lubas oletada, et neil läheb kolmandal kolmandikul sellises tempos raskeks. Ja nii oligi. Kolmandal nad hoki mõttes lihtsalt seisid. Meie meeskond lõi kolm väravat ning tegi jääl, mis tahtis. Seda siis positiivses mõttes. Võitsime kolmandiku, mängu ja turniiri. Ei tahtnud midagi jätta paberil lahendamiseks. Kolm head mängu ning kolm ilusat võitu. Hea meel on selle hooaja eelse ettevalmistumise õnnestumise üle. Meeskond oli turniiriks valmis kui ühtne rusikas. Oma esimese ülesande me täitsime. Nüüd algab ettevalmistus teiseks etapiks ning loomulikult Eesti meistrivõistlusteks.”