Algus oli paljulubav just tartlastele, kui juba mängu 34. sekundil viis Anton Jastrebov võõrustajad juhtima. Esimese kolmandiku lõpuks juhtis Tartu 2:1 ja viimase kolmandiku alguseks juba 4:1.

Kolmandal kolmandikul aga oli Viiking Sport kindlam ja energilisem ning alates 44. minutist hakkas uskumatuid asju juhtuma. Kõigest 11 minutiga viskasid viikingid neli (!) vastuseta väravat ja seis oli tablool Viiking Spordi kasuks 5:4. Mängu 58. minutil õnnestus Tartul viigistada ning mäng läks lisaajale, kus väravaid enam ei sündinud ja see tähendas karistusviskeid.

Karistusvisete seerias näitas esimesena oma klassi Viiking Spordi ründaja Valeri Bobkov, kes litri osavalt väravasse toimetas. Tartu poolelt eksis seejärel Vassili Titarenko. Järgmisena olid jällegi eksimatud just viikingid, Tartu seevastu ei suutnud oma võimalust realiseerida. Võit seega Viiking Spordile 6:5.

Viiking Sport mängis seejuures täna mängijate vigastuste ja haiguste tõttu kõigest kahe viisikuga.

Laupäevased mängud:
Tartu Kalev Välk Tartu - Everest 15:1 (5:0, 5:1, 5:0),
Viru Sputnik - Tallinna Viiking Sport 1:10 (0:3, 0:2, 1:5).

Tabeliseis: Kalev Välk 19 (8-st mängust), Viiking Sport 17 (6), Narva PSK 15 (8), Panter 6 (3), Viru Sputnik 6 (8), Everest 0 (9) punkti.