Esimeses laupäevases kohtumises võõrustas HC Panter Tallinnas Narva PSK meeskonda. Eelmise omavahelise kohtumise võitis üllatuslikult HC Panter. Seekord aga üllatusi ei sündinud ja Narva PSK võttis kindlalt oma. Lõppskoor 0:8 (0:1, 0:3, 0:4).

Teine kohtumine toimus laupäeval Tartus. Tartu Kalev Välk võõrustas Kohtla-Järve Viru Sputnikut. Kalev Välk näitas enne play-off kohtumisi, et ollakse üha paremas hoos, seda tõestasid ka numbrid 17:0 (6:0, 6:0, 5:0).

Pühapäeval toimus kaks kohtumist. Esimeses läksid Kohtla-Järvel vastakuti Viru Sputnik ja HC Panter. Pingelise ja põneva kohtumise suutis viimasel kolmandikul enda kasuks pöörata Viru Sputnik. Konstantin Gristsenko 44 minutil löödud värav jäi ka mängu ainsaks. Lõppskoor 1:0 (0:0, 0:0, 1:0).

Teises eilses kohtumises läksid vastakuti Kalev Välk ja Viiking Sport Tallinn. Selle hooaja kaks omavahelist kohtumist on lõppenud alles pärast karistusviskeid ning mõlemas oli võidu võtnud Viiking Sport. Seekord pani aga aina paremasse hoogu minev Viiking Sport oma paremuse maksma kohe esimestest minutitest. Teise kolmandiku lõpuks juhtis Viiking Sport juba 4:0. Viimane kolmandik suutis ka Kalev Välk oma võimalused ära kasutada ja hetkeks vahe kaheväravaliseks kahandada, kuid Viikingite viies, Maksim Kreidikovi värav kallutas mängu lõplikult tallinlaste kasuks. Lõppskoor 3:5 (0:2, 0:2, 3:1).