Õnneks ei juhtunud kõige halvimat. Peverley toimetati õigeaegselt haiglasse, kus ta oli juba esmaspäeva õhtul heas konditsioonis.

"Kui ta kokku kukkus, tuli mäng kohe unustada ja kiirelt arstid kutsuda. Mängijad ei taha mängida ning mina ei taha praegu tiimi juhendada," rääkis Peverleyd hallist välja tõsta aidanud Starsi peatreener Lindy Ruff.

Mäng peatati esmalt 30 minutiks, kuid kui Starsi mehed ütlesid, et nad ei soovi sellises olukorras jätkata, lükati kogu kohtumine edasi teisipäeva õhtule.

"Nad on vapustatud ja tahavad mängu edasilükkamist. Me saame sellest aru," ütles Blue Jacketsi tegevjuht Fox Sports Ohiole. 

Kanadalane oli kuni meedikute saabumiseni teadvuseta, kuid reageeris esmaabile hästi. "Kohe, kui me teda tohterdama hakkasime, tuli ta teadvusele. Ta oli võimeline ütlema, kus ta asub," rääkis üks tohtritest.

Peverley oli hooaja alguses kimpus südamerütmihäiretega, mistõttu jättis ta vahele hooajaeelsed kohtumised ja põhiturniiri avamängu. Uuesti hakkas mehele tervis probleeme valmistama eelmisel nädalal. Peverley tundis end enne võõrsil mängu Columbusega halvasti ega lennanud meeskonnaga mängupaika. Järgmised kaks mängu enne eilset tegi ta aga kaasa.

Peverley on sel hooaja 62 mängus visanud 7 väravat ja andnud 23 resultatiivset söötu.