Laupäeval läksid Kohtla-Järvel vastamisi kohalik Viru Sputnik ja Tallinna Viiking Sport, kes oli enne seda kohtumist võitnud kõik senipeetud mängud. Põhiturniiri viimases kohtumises ei jätnud viikingid samuti vastasele mingit võimalust. Lõppskoor selles mängus Viiking Spordi kasuks 24-1 (10:0, 7:0, 7:1)! Võitjate poolelt said kübaratrikiga hakkama Danil Galimullin ja Maksim Dubov. Galimullin on ka põhihooaja resultatiivsem mängija.

Teine kohtumine toimus pühapäeval Tartus, kus Kalev Välk võõrustas Narva PSK meeskonda. Kaks viimast omavahelist kohtumist lõppesid Narva võiduga. Nüüd oli Tartul põhjust kõik mängu panna ja kuuendaks meheks palatsil oli abistamas ka suurepärane kodupublik. Mõlemad meeskonnad lähevad omavahel kokku ka play-offi avaringis. Kohe kohtumise kolmandal minutil viskas Vassili Titarenko Tartu kasuks esimese värava ja kolmaniku lõpus lisas Rustam Azimov veel teisegi. Kuigi teisel kolmandikul üritas Narva kõvasti, viskas just Kalev Välk oma kolmanda ja ka neljanda värava. Narva poolelt suutis Pavel Kulakov küll auvärava visata, kuid Tartu hoogu see enam ei pidurdanud ja lõppseis tablool 7-1 (2:0, 2:0, 3:1) oli reaalsus.

Play-off`is lähevad omavahel vastakuti Viiking Sport ja HC Panter ning Kalev Välk Tartu ja Narva PSK. Play-off kohtumistega tehakse algust juba alanud nädalal.

Viimase vooru väravaid vaata siit.