Avakolmandiku võitis Kalev Välk Jevgeni Dubkovi väravast 1:0, teise kolmandiku lõpuks seadis Sergei Ivanovi tabamus tabloole viiginumbrid 1:1. Viimane kolmandik möödus mõlemapoolsete võimalustega ja alles kolmandiku lõpus, mängu 56. minutil viskas Pavel Tolstik Viikingite eduseisuks 2:1. Kalev Välk suutis 58. minutil Maksim Semjonovi väravast viigistada ja see tähendas lisaaega.

Lisaaeg väravaid ei toonud ja nagu ka eelmises omavahelises kohtumises Tartus, tuli ka selles mängus võitja selgitamiseks visata karistusviskeid. Jällegi olid siin kindlamad Viikingid ja ka seekord läks võit Tallinnasse. Lõppseis 3:2 (0:1, 1:0, 1:1, 0:0, 1:0).

Narva PSK võitis teises pühapäevases kohtumises HC Panterit 5:2. Laupäeval oli Narva 13:0 parem liiga uustulnukast HC Everestist, Viru Sputnik võitis Panterit 9:7.

Eesti meistriliigat juhib kaotuseta jätkav Viiking Sport 37 punktiga. Narva PSK on 30 punktiga teisel ja Kalev Välk 29 punktiga kolmandal kohal. HC Panter ja Viru Sputnik on võrdselt 12 punktiga jagamas neljandat kohta, HC Everest on siiani punktita.

Vaata Viiking Sporti otsustavat karistusviset Kalev-Välk vastu: