Eile oli tulemus soomlaste kasuks 4:1, kuid matši käigust maalivad tegeliku pildi hoopis teised numbrid. Nimelt sooritasid soomlased 62 pealeviset vastase 7 vastu, mis on täiesti röögatu vahe!

Taanlased on seda MM-i alustanud masendavalt. Üks õudusunenägu ajab teist taga. Avamängus tuli neil USA-lt vastu võtta 0:9 kaotus. Täna öösel omati soomlaste vastu vaid üksikuid väravavõimalusi.

Üllatustulemuse pakkus Slovakkia, kes alistas USA 3:2. Hiilgemängu tegi kolmandal kolmandikul võiduvärava visanud ja veel kahele tabamusele resultatiivse söödu andnud 19-aastane Samuel Bucek, kes mängib USHL hokiliiga Chicago Steeli ridades. Kaks väravat sai kirja Soome liigas mängiv Filip Krivosik. 27. jaanuaril on lootust Krivosikut näha ka Tallinnas, sest tema leivaisa Häämenlinna HPK peab Soome liigamängu Lahti Pelicansi vastu Tondiraba jäähallis.

U20 MM-i üks vaatemängulisemaid hetki saabub täna, kui USA ja Kanada peavad alagrupikohtumise välitingimustes New Era Field staadionil rohkem kui 40 000 pealtvaataja ees. See matš algab Eesti aja järgi kell 22.

Senine juunioride MM-i publikurekord on 20 380 pealtvaatajat, mis registreeriti 5. jaanuari 2009. aastal Ottawas Kanada ja Rootsi mängul.

New Era Field on NFL-i (Ameerika jalgpalli profiliiga) meeskonna Buffalo Billsi koduareen.

New Era Field Buffalos.