Eesti U18 noortekoondise peatreener on soomlane Saku Martikainen ning abitreenerid Märt Eerme ja Leonid Filimonov. “Kui ausalt öelda, polnud mul mingit ettekujutust, mis tasemel siin mängitakse, ” ütles Martikainen pärast reedeõhtust kontrollmängu Lõuna-Korea vastu, mille sitkelt mänginud Eesti kaotas 2:3.

“Treenisin kunagi Robert Roobat ja tunnen hästi tema isa Jürit, see on ka minu ainuke kokkupuude Eesti hokiga. Aga neid noori siin vaadates – mõned on täitsa mängumehe moodi, on kiirust ja mängutarkust. Lasen neil mängida nii, nagu nemad on harjunud, ei hakka suuri muudatusi tegema,” lisas Martikainen.

Turniiri avapäeval, 22. märtsil toimuvad mängud Tondiraba halli harjutusväljakul ning ülejäänud neljal päeval peaareenil.

Eesti U18 koondis koduseks MM-turniiriks:

Bogdan Valjaikin, Ilja Soitu, Christopher-Kullervo Jõgi, Jegor Petrov, Eduard Slessarevski, Pavel Prokopenko, Jasper Jürisson, Ruslan Stetski, Kristjan Simson, Daniil Fursa, Nikita Smirnov, Nikita Kozõrev, Vladimir Nestertšuk, Maksim Simonov, Mihkel Sinikas, Risto Teppan, Nikita Minin, Georg Ermel, Ilja Andrejev, Kirill Volkov, Kristofer Jõgi, Rasmus Kiik ja Olev Kork.

Eesti koondise mängude ajakava:

Pühapäeval, 22. märtsil kell 20:00 Eesti - Holland
Esmaspäeval, 23. märtsil kell 20:00 Eesti - Suurbritannia
Kolmapäeval, 25. märtsil kell 20:00 Eesti - Lõuna-Korea
Reedel, 27. märtsil kell 20:00 Eesti - Poola
Laupäeval, 28. märtsil kell 20:00 Eesti - Horvaatia