Lõunakeskuse liuväljal nähti juba esimesel kolmandikul viite väravat, sest Välk oli selle perioodi võitnud 4:1. Teise kolmandiku võitsid külalised numbriliselt küll 3:2, kuid viimase perioodi 3:1 pani seeriale ikkagi punkti.

Tartu jõudis esimese tabamuseni 3. minutil arvulisest vähemusest, kui täpne oli Mihkel Võrang. Neljanda minuti lõpus realiseeris Dmitri Kuznetsov ülekaalu. Viimane kord, kui Narva end vaid üheväravalises kaotusseisus leidis, oli avakolmandiku 10. minut pärast Kirill Iljini väravat. Minut hiljem oli litter jälle piirilinna meeskonna puuris ning esimesele vaheajale mindi juba 4:1 seisult.

Teise kolmandiku viie minutiga läks Tartu ka 6:1 juhtima. Iljin vähendas arvulisest vähemusest seisu 2:6-le ning enne viimast vaheaega tõi ta tabloole ka numbrid 3:7 ja 4:7. Riietusruumist tulles virutas Aleksander Saprõkin kolmanda perioodi teisel minutil 5:7, kuid sellega olid Narva PSK väravad visatud. 14. ja 15. minutil panid tartlaste jaoks kirsi tordile Vassili Titarenko ja Dmitri Kuznetsov.

Tartlastel kerkisid kahe värava meheks Kuznetsov, Titarenko ja Vladislav Sokolov. Üleplatsimees oli neli korda võrku sahistanud narvalaste väravakütt Iljin.