“Võtame tiitli kindlasti tagasi,” sõnas Starsi mänedžer Igor Skuratovski reedel toimunud pressikonverentsil enesekindlalt.

Samas jäi Tartu meeskonna mänedžer Oleg Litvjakov oma sõnades pisut tagasihoidlikumaks, kuid lubas, et tiitlit kaitstakse kõigi jõududega.

Ülejäänud klubide — noortekoondise, Narva Paemurru spordikooli ja Kohtla-Järve Viru Sputniku esindajad kinnitasid, et treeningud käivad täie hooga ja eeldatavalt tugevamatele osutatakse väärt vastupanu.

Tänavustel meistrivõistlustel, kus peetakse kuus ringi, on tagasi play offid. Kahe võiduni peetavates poolfinaalides kohtuvad omavahel põhiturniiri 1. ja 4. ning 2. ja 3. koha klubid. Finaal mängitakse kolme võiduni.

Eesti meeste koondist ootab 6.-9. novembrini Narvas toimuv Vancopuveri olümpia eelvalikturniir, kus vastasteks on Kasahstan, Holland ja üks veel selgumata meeskond.

Enne OM-i valikturniiri on Eesti koondisel plaan kohtuda kahes kontrollmängus Leeduga.

Selleks hooajaks MM-i teise divisjoni kukkunud koondise eesmärk on aprillis Serbias Novi Sadis toimuv turniir kindlasti ära võita ja tagasi 1. divisjoni tõusta.

“Mingeid muid eesmärke, kui 1. divisjoni naasemine, me endale loomulikult ei aseta,” sõnas hokiliidu peasekretär Riho Soonik.

Enne MM-turniiri loodetakse hetkevormi kontrollida kahes mängus Ukraina vastu.