Ühtlasi sai Lundqvistist viies NHL-i puurivaht läbi aegade, kes on neljandat aastat järjest alustanud hooaega 20 võiduga, vahendab sportnet.ee

“Oli ka aeg. Ma pole sel hooajal nullimängule isegi mitte lähedal olnud. Isegi kolmandale perioodile puhta väravaga vastu minna tundus hea,” lausus Rootsist Arest pärit puurivaht.

Teises kohtumises oli Edmonton Oliers 3:2 parem New York Islandersist. Otsustava tabamuse tegi viimase kolmandiku keskel Andrew Cogliano. Islanders on võõrsil kaotanud järjest 13 mängu. Viimasest 17 kohtumisest on üldse saadud vaid 3 võitu, millega asutakse liigatabelis viimasel kohal.

Sundin teeb kolmapäeval debüüdi?

Vancouver Canucksi fännid ootavad nendega hiljuti liitunud Mats Sundini debüüti, mis võib teoks saada juba sel nädalal. Esmaspäeval tegi ta kaasa oma esimese treeningu uues klubis.

“Ma ei tea. Teen homme veel ühe trenni ja siis vaatame,” vastas Sundin küsimusele, kas ta võetakse kaasa juba kolmapäevasele mängule Edmontoniga. Viimati sai 17 aastat NHL-is uisutanud Sundin mängu üheksa kuud tagasi.