Rangers on kümne mänguga kogunud nüüd 15 punkti ning edestab liigas teisel kohal olevat Buffalot Sabresit kahe silmaga, samas on Buffalol kolm mängu varuks, kirjutab sportnet.ee

Läänekonverentsi liidrikoha suutis vaatamata kaotusele säilitada San Jose Sharks, kes on kaheksa mänguga kogunud 12 punkti. Viimati pidid “Haid” võõral väljakul tunnistama Florida Panthersi 4:3 paremust.

Vaid punktiga kaotab Sharksile aga Detroit Red Wings, kes oli kodus 5:3 üle Atlanta Thrashersist. Red Wings, kelle eest viskasid kaks väravat nii Marian Hossa kui ka Henrik Zetterberg, on nüüd kogunud punkte kuuest viimasest mängust, ainus null pärineb avavooru kaotusest Toronto Maple Leafsile. Korra on kaotatud ka lisaajal, ent ülejäänud viies mängus on platsilt võitjatena lahkutud.

Hooaja esimese võidu teenis Philadelphia Flyers, kes oli võõrsil 6:3 parem New Jersey Devilsist. Seega kui pärast eilset polnud NHL-is enam ainsatki kaotuseta klubi, siis tänase järel on kõigil meeskondadel ka vähemalt üks võit kirjas.

Anaheim Ducks läks võõrsil Ottawa Senatorsi vastu küll kahe kolmandikuga 4:0 ette, ent lõpuks jäi klubisid lahutama vaid üks värav, kuna Ottawa suutis viimase kahekümne minutiga kolm korda resultatiivne olla.

Viimases eileöises mängus alistas Los Angeles Kings võõrsil 4:0 St. Louis Bluesi.