Jäähokiliidu pressiteates seisab:

"Eesti Jäähokiliidu (EJHL) juhatus arutas HC Vikingi võlgnevuse ning Harju Maakohtu tsiviilasja nr 2-15-3756 küsimust ning langetas alljärgneva otsuse.

1. Arvata HC Viking EJHL-i liikmete hulgast välja.

EJHL kehtiva põhikirja punktide 2.7.1 ja 2.8.2. alusel on EJHL juhatusel kohustus arvata HC Viking välja EJHL liikmete hulgast kuna klubi on rikkunud 27.01.2015.a. juhatuse otsust ja ei ole likvideerinud oma suurt võlgnevust.

2. EJHL arvates ei ole kohtumäärusega keelatud Eesti MV-te play-off mängude pidamine 14. märtsil 2015.a. alljärgnevate klubide vahel:

Tartu Kalev-Välk - Kohtla-Järve Viru Sputnik Narva PSK - HC Panter

Kuna ka HC Viking hagi tagamise korras ei ole taotlenud nende mängude keelamist, siis eeltoodud alustel otsustab juhatus pidada need poolfinaalmängud ja poolfinaalide võitjad jõuavad Eesti MV finaali. Kuna need tegevused käesoleval juhul ei ole keelatud, siis puudub juhatusel alus asetada poolfinaalidesse jõudnud klubid teise olukorda ja põhjustada oma otsusega nendele klubidele ka rahalist kahju.

Juhatus peab samas arutama võimalust, kuidas on võimalik eelnevaga samaaegselt täita kohtumääruses sisalduvat nõuet – kohustada EJHL-i võimaldada hagejal MTÜ Viking osaleda 2014/2015 Eesti MV-tel jäähokis. Kellega peaks seejuures klubi kohtuma jne. Juhatus lükkab selle küsimuse otsustamise edasi järgneva koosoleku päevakorda. Samas saavad Eesti jäähoki MV-l osaleda üksnes EJHL-i liikmed.

Juhatuse otsusest lähtuvalt toimuvad nädalavahetuseks planeeritud Jäähoki Eesti Meistriliiga poolfinaalid plaanipäraselt.

Laupäeval, 14. märtsil kohtuvad Kohtla-Järve Viru Sputnik ja Tartu Kalev-Välk kell 14.00 Kohtla-Järvel ning HC Panter ja Narva PSK kell 17.30 Škoda jäähallis.

Korduskohtumised peetakse pühapäeval, 15. märtsil: Narva PSK – HC Panter mängivad kell 17.00 Narvas ja Kalev-Välk – Viru Sputnik kell 19.00 Tartu Lõunakeskuses."