Delfile teadaolevalt said kõik koondislased päevarahadeks 100 eurot. Lisaks veel 10 eurot restoranikülastuse jaoks, kui koondis Kiievis Donetskisse lendu ootas.

Aga üks mängija, väravavaht Roman Šumihhin, kes liitus koondisega hiljem, jäi päevarahadeta. Šumihhin jäi reisil esialgu hoopis miinustesse, kuna kandis lennukisse mitme teise mängija hokikepid ning pidi seetõttu omast taskust lisapagasi tasu maksma.

"Rääkisin sellest Donetskis hokiliidu mänedžeri Ahti-Kullervo Jõgiga. Ta noogutas pead, kuid ei ole mulle endiselt päevarahasid kompenseerinud. Nad kandsid mulle 70 eurot lisapagasi eest, kuid päevarahasid ma senini saanud pole," lausus väravavaht Delfile.

Sarnane intsident juhtus novembris toimunud olümpia kvalifikatsioonivõistlusel Kiievis, kui hokiliit lubas muidu ehitajana töötavale Vassili Titarenkole koondise esindamise eest maksta töölt puudumise eest hüvitist 300 euro väärtuses. Raha pole meheni senini jõudnud ning Titarenko otsustas seetõttu ka rahvuskoondise eest mängimise lõpetada.