Tempo kruviti kärmelt üles juba avakolmandikul ning pealevisete rahe Viru Sputniku väravale oli raju läbi kogu mängu. Ning ega väravadki tulemata jäänud. Avakolmandikku mahtus neist viis. Skoori avas jalgpallilegend Gruznovi poeg Stanislav ning kaks tükki omalt poolt lisasid Pavel Kulakov ja Aleksandr Bogdanov. 5:0 avakolmandiku lõpuks pani Narva publiku loomulikult rõkkama.

Kuid samas ärritas see meeldivalt üles ka Viru Sputniku. Ning kui nende kaptenist mängumootor Anton Nekrassov jagas järjekordse supersöödu oli jaol alati energiline Aleksei Petrovitš. Vaid mõni hetk hiljem alustas Nekrassov järjekordse kombinatsiooni, mille lõpetas Jevgeni Bagurikov. 2:5 lõhnas juba mängu järele. Kohtunik Igor Tšernošovil olid käed tööd täis. Eemaldamisi oli rohkesti ning eriti sagedased karistuspingi külastajad olid Narva meeskonnast Karpejev ning Viru Sputnikust Dõtškin. Ka väravavaht Jespersen teenis kaks karistust. Jegor Petrov hüppas rõõmust poorti, kui Narva ette rutates võiduväravaks osutunud kuuenda lõi. Kuid Sputnik ei andnud veel alla. Ragnar-Hindrek Russ tegi kauni viskega seisuks 3:6. Siis pani Narva taas täistuurid peale ning väravaid tuli robinal. Lööjad taaskord Kulakov, Bogdanov, Petrov ja uue nimena Kirill Iljin. Pärast kaht komandikku oli seis 10:3.

Kolmandsse kolmandikku tõi Narva värsket verd väravasuule. Daniil Seppanen tegi oma meistriliiga debüüdi. Esimesena jõudsid kolmandikul sihile PSK hokimehed: Dmitri Nikonov ja taaskord Bogdanov. Siis oli noorukese Mark Pungeri kord - 4:12. Ja kohe Nekrssovi ja Russi kauni eeltöö järel lõi oma teise värava Bagurikov. Viimane sõna jäi siiski väljakuperemeestele. Kaks sekundit enne kohtumise lõppu skooris taaskord Bogdanov. Kolmandasse kolmandikku jäi ka 5+20 minutiline karistus, millega torkelöögi eest saatis Tšernõšov dušširuumi Petrovi.

Narval on 8 mänguga tabelis 21 punkti ehk kirjas 7 võitu ja üks kaotus. Tallinna Viiking Sport jääb maha 3 punktiga.

Homme on Škoda jäähoki meistriliigas vastamist Tallinna klubid HC Panter Purikad ja Viiking Sport. Mäng Premia jäähallis algab kell 16:00.