Soome koondisega liitus Saku Koivu, kes mängis viimati rahvuskoondises 2006. aasta Torino olümpial. Montreal Canadiensi kapten kogus sel hooajal NHLi põhiturniiril 56 resultatiivsuspunkti, play-offis sai soomlane seitsme mänguga kokku 9 punkti.

Tšehhi koondisega on liitunud Tomas Plekanec (Montreal Canadiens), New York Rangersi ründaja Petr Prucha ja sama klubi kaitsja Michal Rozsival.

Rootsi on saanud oma rivistusse kolm uut meest — ründaja Michael Holmqvist (Frolunda Gothenburg) ning kaitsjad Alexander Edler (Vancouver Canucks) ja Douglas Murray (San Jose Sharks).

Venemaaga on liitumas San Jose Sharksi puurivaht Jevgeni Nabokov. Hetkel on venelastel MM-koondises vaid üks terve väravavaht  — Mihhail Birjukov. Venelaste teine täiendus saabub NY Rangersi meeskonnast, kust liitub kaitsja Fedor Tjutin.

Valgevene uued mehed on kõik NHList — Ruslan Salei (Colorado Avalanche), Andrei Kostitsin, Sergei Kostitsin ja Mikhail Grabovski (kõik Montreal Canadiens).

Norra meeskonnaga on liitunud kaitsja Erik Ryman (Stockholmi AIK) ja ründaja Eirik Skadsdammen (Storhamar). Slovakkia meeskonna uus liige on väravavaht Peter Budaj (Colorado Avalanche).