Kui vaadata USA ja Kanada ajalehti ja loomulikult Vene omi, siis ega seal tänavu muud polegi kui et Ovetškin siin ja Ovetškin seal. Imetletakse, kui mees teeb järjekordse kübaratriki — lööb ühes mängus kolm väravat. Aga ta on vaatlejad sedavõrd ära hellitanud, et lood sünnivad ka siis, kui ta — kujutlege vaid — ei löögi kolme väravat.

Igal juhul on fakt, et 22aastane vene ime liigub kindlal kursil NHLi põhihooaja kõige resultatiivsema mängija tiitli poole.

Erilist lokku löödi Aleksandr Ovetškini nime ümber selle nädala alguses, kui Washingtoni Capitalsi meeskonna vasakründaja sai kirja hooaja 60. tabamuse. Kiire, jõuline ja imeosav mängumees, keda hüüdnimesid armastav Põhja-Ameerika publik kutsub aupaklikult Alexander the Great või siis — viidates mängija särginumbrile — lihtsalt Super Eight või siis The Great Eight jne, on pannud ameeriklased vaimustusest kiljuma.

Lüüa põhihooajal 60 või enam väravat on Põhja-Ameerika hokis silmapaistev näitaja. Nagu statistikud märkisid, löödi ¬NHLis nii palju väravaid viimati 12 aastat tagasi. Hooajal 1995/96 sai legendaar¬ne kanadalane Mario Lemieux kirja 69 ja tema kuulus Tšehhi kolleeg Jaromir Jagr 62 väravat.

Loe Ekspressist, milliste vigastuste kiuste põrutas venelane vastaste väravasse neli tabamust