Külla sõideti Mikkelisse Jukuriti meeskonnale. Korralik lahing jääl tõi normaalaja lõpuks tabloole numbrid 2:2 ning lõhesärkides Vantaa hokimeeste teise värava lõi just Robert Rooba!

Mestise selle hooaja debüüt oli siis kohe individuaalses mõttes edukas! Päris lisaaja lõpus Jukurit skooris ja noppis ebakülalislahkelt lisapunkti.

Robertil ja K-Vantaal oli suurepärane võimalus juba avakolmandikul, kui koos Jere Eloga pääseti 2-0 rünnakusse, kuid vastaste puurivahi imetõrje rikkus olukorra. Värav tuli arvulisest ülekaalust ehk mängutunnetuse leidmiseks see reis Mestisesse tundub igati väärt võimalusena.

Täna kell 17 võõrustab K-Vantaa HCK meeskonda, kelle ridades teeb laenulepingu alusel kaasa ka Robert Rooba. K-Vantaa kaotusteseeria on veninud 7 mängu pikkuseks ning selle peatamine täna Tikkurilas on meeskonna eesmärk.

Roberti kommentaar eilse järel: "Oli tõeliselt mõnus mäng meie meeskonnalt. Sain rohkelt jääaega ning oma roll oli jääl suur. See sisaldas nii vähemust kui ülekaalu ning mängutunnetus tuli hästi. Täna on aeg kaotusteseeria ära lõpetada ning kodujääl Valtti Areenal Tikkurilas läheme täna kolme punkti järele!"