"Mul pole selliseid mõtteid. Ma armastan seda mängu. Kui ma terve püsin, siis ei jää see hooaeg mul jäähokis viimaseks. Tahan mängida, kuni olen 50, võib-olla isegi rohkem. Mängin NHL-is senikaua, kuni olen veel piisavalt hea," rääkis 42-aastane New Jersey Devilsi staar klubi treeninglaagris reporteritele.

"Mida kauem sa NHL-is mängid, seda suurema väljakutse sa endale esitad. Sa kohtud maailma parimate mängijatega. Seega kuni olen piisavalt hea, tahan selles liigas jätkata. Kui enam ei ole, mängin kusagil mujal. Ükski reegel ei käsi üle 40-aastastel mängimist lõpetada."

Kõigi aegade NHL punktiedetabelis jagab 1473 põhihooaja kohtumist pidanud Jagr 1755 silmaga kuuendat kohta, väravate arvestuses on ta 705 tabamusega seitsmes, söötude poolest 1050 sööduga kaheksas.

Möödunud hooajal valiti Jagr oma meeskonnakaaslaste poolt Devilsi väärtuslikuimaks mängijaks. Statistiliste näitajate järgi ta seda oligi - 67 punkti, 24 väravat, 43 söötu. Jagr on lati eelolevaks hooajaks veelgi kõrgemale seadnud.

"Tahan olla natuke parem, kuid enne hooaega ootavad mind ees 20 rasket päeva, et jõuda sinna, kus tahan olla," lisas ta.