Võidus oli suur osa Prantsusmaa väravavahil Cristobal Huetil, kes tõrjus 41 šveitslaste pealeviset. Kokku tegi Šveits 43 pealeviset prantslaste 27 vastu. 

Prantsusmaa läks arvulisest ülekaalust mängu juhtima esimese kolmandiku 18. minutil. Teine periood lõpetati aga 2:2 viigiseisul. Kolmanda perioodil viskas Prantsusmaa kaks väravat samuti arvulisest ülekaalust kolmandiku 7. ja 8. minutil.

"Me tegime korraliku mängu, Huet oli väravas suurepärane. Teadsime, et võiduks läheb vaja just temalt suuri tegusid. Uskusime, et võime selle mängu võita," lausus prantslaste kaitsemängija Baptiste Amar iihf.com-i vahendusel.

Prantsusmaa polnud Šveitsist alates 2000. aastast üheski mängus veel jagu saanud.

Kaotus tegi Šveitsi jaoks veerandfinaali pääsemise üliraskeks, sest viie mängu järel asutakse alagrupis kuue punktiga alles kuuendal kohal. Edasi viib aga koht nelja parema seas. Homme mängib Šveits Slovakkiaga ja teisipäeval USA-ga. Prantsusmaa on sama punktisummaga viies ning mängib veel Valgevene ja Slovakkiaga.

Teises samal ajal peetud kohtumises oli Saksamaa 2:1 parem Taanist. Sakslased asuvad Stockholmi alagrupis kuue punktiga kuuendal, Taani ühe punktiga viimasel ehk kaheksandal kohal.