"Ei ole veel korras. Probleeme on," vastas Pantrite esindaja Olle Sildre küsimusele, kas varustus on täielikult taastatud, et klubi ja hokiliidu lehel juba teade laupäevasest mängust üleval ripub.

Sildre häälest on tunda, et hea meelega ta veel oma meeskonda võitlustulle ei saadaks. "Kuna osa asju käib meil kahjuks ultimatiivses vormis, siis see on ausalt öeldes isegi naljakas. Nõudmised on suuremad kui võimalused, ütleme nii," lisas Sildre.

"Kõigil meestel on varustus olemas, aga kas see on oma varusts, on teine küsimus. Osadel on varustus nii uus, et nad saavad enne mängu nendega sõita ainult kolm-neli trenni."

Teine Škoda halli põlengus kannatada saanud klubi Viiking Sport on pärast õnnetust pidanud juba kaks kohtumist, HC Panter pole meistrivõistlusi üldse alustadagi jõudnud. Jäähokiliidu presidendi Jaan Möldri sõnul panevad Pantrid teised viis meeskonda väga raskesse olukorda.

"Leppisime pantrite esindajatega teatud asjades kokku, mida nad täitnud ei ole. Murekohaks on ärajäänud mängud. Nad pole meile siiani teada andnud ega teiste klubidega kokku leppinud, millal need toimuvad. Kuna ajagraafik on väga tihe, saab see olema tõsine pähkel. Nad ei kasutanud ära ka eelmist nädalavahetust, kui oleks olnud võimalik mängida ning nii on pandud ülejäänud klubid väga keerulisse olukorda," ütles Mölder.

"Jaan Mölder annab enne arvamusi Delfile kui teistele klubidele, selles mõttes on tore kuulda selliseid asju väljastpoolt," vastas kriitikale Sildre. "Oleme probleemist teadlikud ja üritame anda endast parima, et asi lahendatud saaks."

HC Panteri kahjud olid 19. oktoobri põlengus Sildre hinnangul 18 000 - 20 000 eurot. Viiking Sport on oma rahalist kaotust hinnanud 25 000 eurole. Sama summa annetas eelmisel nädalal Viiking Sportile nende meeskonna väravavahi isa, ärimees Anatoli Sizov, mistõttu Eesti meisterklubi nii ruttu jääle naasta saigi.