Sellest lähtuvalt saab Sildre alates play-off'i avamängust taas Panter/Purikate meeskonda juhendada.

"Olen pidanud 12.02.2012 kohtumise HC Panter Purikad – Viru Sputnik järelkajadega tegelema. Viibisin ka isiklikult sellel hokimängul. Selle kohtumise järgne konflikt Eesti ühe juhtiva hokimängija ning rahvuskoondise treeneri poolt noore IIHFi kategooriaga kohtuniku vastu on olukord, millesse tuleb suhtuda äärmise tõsidusega," teatas Mölder alaliidu koduleheküljel.

"Nimetatud olukorra kohta võttis otsuse hokiliidu distsiplinaarkomisjon, millega karistas HC Panter Purikate mängivat treenerit Olle Sildret mängu- ja treeneritöö keeluga Škoda meistriliigas selle hooaja lõpuni ning katseaeg sai pandud ka järgmisele aastale. Selle otsuse erakordne rangus on algatanud Eesti spordimeedias ning avalikkuses diskussiooni selle karistuse valguses üldse kohtuniku rollist nii hokis kui spordis üleüldse. Olen jätkuvalt seda meelt, et kohtunik on püha ning tema vastased rünnakud on õigustamatud ilma igasuguste vabandavate asjaoludeta," lisas Mölder.

"Samas on see otsus saanud laia kõlapinda ka meie esindusliiga meeskondade hulgas. Just meistriliigas osalejate soovil ning publiku huvides olles mõelnud olukorrale ning arutanud selle läbi ka EJHLi juhatuse liikmete, distsiplinaarkomisjoni kaasliikmetega kui ka meistriliigas osalevate klubidega olen teinud järgneva otsuse: Anda minu, EJHLi Presidendi isiklikul otsusel nn teine võimalus treener Olle Sildrele ning lubada ta meeskonna pingile treenerina meeskonda juhendama esimesest play-off kohtumisest alates."

"Samas jääb täies mahus jõusse nii mängukeeld (mängijana) kui distsiplinaarkomisjoni järgneva aasta tingimisi klausel. Nii Olle Sildre kui ka kõik teised treenerid ja meeskondade juhid kui ka loomulikult kõik hokimängjad peavad mõistma, et EJHL ja Škoda meistriliiga ei tolereeri rünnakuid kohtuniku vastu ega muud ebasportlikku käitumist," teatas Mölder.