Hokiliidu distsiplinaarkomisjoni otsuse kohaselt ähvardas Panter/Purikate peatreener kaotatud kohtumise järgselt peakohtunikku Toivo Tilkut, mis tõi kaasa juhendamiskeelu hooaja lõpuni. Hokiliidu presidendi, samuti distsiplinaarkomisjoni koosseisu kuulunud Jaan Mölderi sõnul pole karmi otsusega Sildrele liiga tehtud.

"Kohtunik peab olema püha. Õigusemõistjatega ei saa käituda nii, nagu igaüks heaks arvab," sõnas Mölder Delfile. Kuidas Sildre kohtunikku ähvardas? "Mine välja, sind oodatakse seal," tõi Mölder näiteks ühe repliigi. Raskendavaks asjaoluks peeti, et kohtunikku rünnanu on üheaegselt nii rahvuskoondise (U20) kui lastetreener, kelle eetilised väärtused peaksid olema eeskujuks nii oma meeskonna siseselt kui kogu hokiüldsusele suunatult ka üldisemas plaanis.

"Ühtlasi ei vasta tõele Sildre süüdistused, just nagu ei teeninda Eesti meistriliiga kohtumisi meie parimad kohtunikud, kuna hokiliit on neile võlgu. Vaid ühele kohtunikule, Indrek Lindele on maksmata ühe kuu tasu, sest aruanne on mingil põhjusel jäänud esitamata. Ülejäänud kohtunikele pole hokiliit tänavuse hooaja eest ühtegi eurot võlgu," pareeris süüdistusi Jaan Mölder.