"Tänane mängu eel oli olukord raske - olime tugeva surve all ja pidime kindlasti võitma, et püsima jääda. Minu arvates tegime täna väga hea mängu, just teisel ja kolmandal kolmandikul tegutsesime litriga väga hästi. Ma ei ütleks, et see üllatus oli, aga tunnen meeskonna tänase esituse üle siirast heameelt," ütles soomlane Eesti Jäähokiliidu Facebooki lehe vahendusel.

"MM-il näitasime taas, et suudame kõigiga mängida. I divisjoni B-grupp on hetkel see tase, kuhu kuulume. Teenisime ühe punkti rohkem kui eelmisel aastal, ehkki lõpetasime sama kohaga. Siit edasi minemiseks peab koondise kandidaatide ring laienema - hetkel valmistab paari põhimängija puudumine meile üksjagu probleeme. Samamoodi on oluline, et rohkem koondislasi pääseksid tugevatesse klubidesse ja liigadesse."

"Sellel MM-il tegid mitu noort mängijat oma debüüdi MM-il ja nad said väga ilusasti hakkama. Terve meeskond ja kõik abilised väärivad tunnustust ning kiidusõnu. Siit on hea edasi minna," tunnustas Tupamäki Eesti koondise personali.