"Sellel tasemel, kus Eesti praegu mängib, võib koondise esitusega väga rahul olla. I divisjoni tase on väga kõrge. Praeguse seisuga on Eesti väga tublilt mänginud," rääkis tõeline hokisõber Delfi Spordile.

Eesti on seni kaotanud Kasahstanile 1:5, Poolale 3:8 ning Suurbritanniale 0:7. Täna kohtub koondis Ukrainaga, kes on teel B-grupi võidule.

"Tänane mäng Ukrainaga on eelkõige ettevalmistus laupäevaseks mänguks Leeduga. Loomulikult minnakse võitma, kuid Ukraina on hetkel sõiduvees. Viimane kord, kui mängisime, oli 2008. aastal, siis kaotasime 3:1. Kusjuures viimane värav sündis meiepoolsest õnnetust komistamisest, mille tagajärjel jäi värav lihtsalt tühjaks."

Laupäeval kohtub Eesti koondis Leeduga ning selle mängu kaotaja kukub turniirilt välja. Leedu on sarnaselt Eestile kõik kohtumised kaotanud.

"Leeduga mängime täiesti ühes sammus. Tegemist on kahe väga võrdse meeskonnaga. Leedu eelis on kogenenumad mängijad, kuna meie koondises on palju noori mehi. Kuid meie eeliseks on treener Dmitri Medvedev, kes on endine Leedu hokikoondise juhendaja ning tunneb seetõttu vastaseid läbi ja lõhki."