55-aastane Kassatonov on kahekordne olümpiavõitja ja viiekordne maailmameister. Pärast edukat karjääri Leningradi SKA ja Moskva CSKA ridades siirdus ta NHL-i ning mängis New Jersey Devilsi, Anaheim Mighty Ducksi, St. Louis Bluesi ja Boston Bruinsi eest. Pärast karjääri lõppu oli Kassatonov Moskva Krõlja Sovetovi peatreener, Peterburi SKA asepresident ning samuti Venemaa jäähokikoonidse peamänedžer.

Heategevuslik hokishow Hoki Aitab toimub eeloleval laupäeval, 22. augustil kell 15.00 Tondiraba jäähallis. Kohtuvad Tondiraba All Stars ja Soome jäähoki showmeeskond Pietarinkatun Oilers.

Tallinnas tulevad Pietarinkatun Oilersi ridades jääle Soome hokilegendid Jere Lehtinen ja Esa Tikkanen, Soome kõigi aegade kuulsaim jalgpallur Jari Litmanen, vormelipiloot Mika Salo, Leningrad Cowboysi liikmed ning teised spordi- ja meelelahutuskuulsused.

Ürituse piletitulu kasutatakse heategevuseks. Hokishow korraldajad Eesti Jäähokiliit ja Pietarninkatun Oilers annetavad 75% piletitulust Eesti Vähihaigete Laste Vanemate Liidule ning seda kasutatakse tugikeskuse teenuste rahastamiseks ning Tallinna Lastehaigla onkohematoloogiaosakonna jälgimismonitori ostmiseks. 25% piletitulust suunatakse Eesti Jäähokiliidu kaudu Eesti noorte jäähoki arengusse korraldamaks jäähokilaagreid erinevates Eesti linnades.

Jäähokishow juhatavad 22. augustil sisse kell 10.00 algav Tallinna hokiklubide demopäev ning kell 12.00 aset leidev Eesti U17 jäähoki noortekoondise ja Helsingi Red Wingsi eakaaslaste sõpruskohtumine.

Jäähokishow Hoki Aitab piletid on müügil kõikides Piletimaailma müügipunktides üle Eesti ning samuti internetis Piletimaailma portaalis.

Pileti hind on 5 eurot, kuni kuueaastased lapsed pääsevad üritusele tasuta. Sooduspiletit ei ole. Lisaks on Eesti Jäähokiliidu kaudu võimalik osta firmapakette, mis sisaldavad vähemalt 50 piletit hinnaga 10 eurot pilet.