Finaalkohtumine osutus küllaltki kinniseks ja tasavägiseks - kumbki meeskond väga palju häid võimalusi ei saanud ning pigem keskenduti vastaste käikude kinni panemisele. Kohtumise otsustas lõpuks Joonas Nattineni arvulisest ülekaalust visatud värav teisel kolmandikul. Tabamuse ajal oli JYPi poolelt jääl ka Rooba.

Teise värava viskas JYP mõned sekundid enne mängu lõppu, kui viigiväravat jahtinud Växjö vähemuses olnud JYPi vastu väravavahi välja võttis.

Roobast sai sellega teine eestlane, kes hokis Euroopa meistrisarja võitnud - 20 aastat tagasi sai soomlaste TPS-i ridades sellega hakkama Toivo Suursoo.

Enne mängu:

Rooba ja JYP on Meistrite liiga finaali jõudnud mõneti isegi ootamatult - alagrupis teise koha saanud Jyväskylä meeskond on play-off'is napilt alistanud järjest kolm heal tasemel vastast ning üle jõudnud üle ootuste kaugele - finaali.

Vastaseks on neil Växjö Lakers, kes teenis senise turniiri paremate tulemustega endale finaaliks ka kodujääeelise. Eelmisel aastal jõudis Lakers Meistrite liigas poolfinaali. 2015. aastal tuli Lakers klubi ajaloos esimest korda Rootsi meistriks, eelmisel hooajal võideti Rootsis põhihooaeg.

Kohtumine algab Eesti aja järgi kell 19.45 ning Delfi vahendab sündmuste käiku otseblogis. Robert Rooba kuulub täna JYPi teise viisikusse.