Tartu Kalev-Välk sai kahemängulises poolfinaalseerias kindlalt jagu Kohtla-Järve Viru Sputnikust. Laupäeval võitsid tartlased võõrsil 3:1 ning täna koduses Lõunakeskuses koguni 13:2 (4:0, 6:2, 3:0). Kübaratriki tegid Sergei Jantšenko ja Vassili Titarenko.

Narva PSK oli samal ajal suurtes raskustes HC Panteriga. Eile andis HC Panter kodujääl viimase kolmandikuga mängu käest ja kaotas 2:3, täna kordus pöördvõrdeline olukord Narvas. PSK võitis Jegor Petriovi ja Maksim Anohhini väravatest avakolmandiku 2:0, teisel perioodil seadsid Paul Sillandi ja Alexander Töttermann jalule viigi. Kuna kolmas kolmandik väravat ei toonud, siis jäi mängu võitja selgitamine lisaaja otsustada. Kui mängitud oli 62 minutit, realiseeris Paul Sillandi Kaspar Kariku söödu ning viigistas mänguvõitude seisu 1:1-le.

Finalisti selgitamiseks mängiti teine lisaaeg, mille saatuse otsustas Narva PSK ründaja Aleksandr Saprõkini värav arvulisest vähemusest kohtumise 77. minutil.

Kolme võiduni mängitav finaalseeria Tartu Kalev-Välgu ja Narva PSK vahel algab 21. märtsil. Ülejäänud mängupäevad on 29. märts ja 1. aprill ning vajadusel 4. ja 5. aprill.

Finaalseeria kaks esimest mängu peetakse Tartus, kolmas ja vajadusel neljas kohtumine Narvas. Vajadusel toimub viies ja otsustav kohtumine taas Tartus.

Pronksimäng HC Panteri ja Viru Sputniku vahel toimub 21. märtsil Škoda hallis.

Fotod Narva PSK ja Panteri mängust: