Kübaratrikiga sai Eestil hakkama Aleksandr Petrov. Kaks väravat lõid nii Maksim Semjonov, Aleksei Sibirtsev, Kaupo Kaljuste, Mihkel Võrang kui ka Sergei Ivanov. Käe said veel valgeks Dmirtri Rodin, Robert Rooba, Vassili Titarenko, Roman Andrejev, Sergei Novikov ja Igor Savvov.

"Vastane oli ikkagi nõrk. Mängisime algusest peale hästi ja lõime põhimõtteliselt kõik oma momendid ära. See murdis nad täielikult," rääkis Kaljuste Delfile.

Eestil on nüüd kirjas neli võitu: tulemusega 5:2 mängiti üle Serbia, 3:2 võit saadi Horvaatia ja 7:2 võit korraldajamaa Islandi üle.

Uus-Meremaa on kaotanud kõik neli kohtumist.

Homme on Eesti vastaseks alagrupiliider, meie koondisega enne tänaseid mänge võrdselt 9 punkti kogunud Hispaania, kes läheb õhtuses kohtumises vastamisi Islandig. I divisjoni tõuseb järgmiseks aastaks vaid alagrupi võitja.

"Igaüks teab ja treenerid on ka öelnud, et ei ole mõtet tänase ega eelmiste mängude põhjal illusioone luua. Homme on uus päev ja mäng tuleb võita. Muud eesmärki ei saagi meil homme olla. Tulime siia seda turniiri võitma!" lisas Kaljuste.

"Olen kuulnud, et Hispaanial mängib väravavaht Prantsuse liigas ning kui statistikat vaadata, siis on ta siingi suhteliselt hästi mänginud. Eks nad mängivad kaitsest lähtuvalt. Eelnevaid mänge vaadates usun, et meiepoolse kerge ülekaaluga mäng peaks tulema."