"Riigid (Eesti alagrupikaaslased on Mehhiko, Bulgaaria ja Iisrael - toim.) on meist ratingus madalamad ja selles mõttes oleme soosikud. Samas ei saa ka kedagi alahinnata. Meil on väga noor koondis - paljud vanad olijad on ära läinud ja tuleb igat mängu väga tõsiselt võtta," rääkis Rooba pärast tänast pressikonverentsi.

Samuti tõdes ta, et tänavune Eesti koondise koosseis on talle sümpaatse mulje jätnud: "Väga hea mulje on hetkel. Paljud noored, kes siin on, mängivad välismaal ja seega on neil hea treenimiskvaliteet. Seda on ka koondise treeningutel näha olnud. Esimesed kaks treeningut on muidu paras segadus olnud, aga seekord jättis üldpilt päris hea mulje."

Vaata Delfi videost, mida Roobal enda koduklubi Espoo Bluesi keerulise hetkeseisu kohta öelda oli.

*- Homme Eestis algava valikturniiri näol on tegu 2018. aasta olümpia jäähokiturniiri eelkvalifikatsiooniga. Sellelt tasemelt alustavad kaheksa meeskonda, teine neljane grupp mängib samal ajal Hispaanias. Edasi pääseb vaid alagrupi võitja, Eesti grupi parim kohtub tuleva aasta veebruaris Ungari, Poola ja Leeduga. Selle alagrupi võitja lunastab pileti viimase taseme kvalifikatsiooniturniirile, kus mängitakse juba reaalselt olümpiapääsme eest.