Hea mängu tegi Canucksi väravas Roberto Luongo (pildil), kes tõrjus 26 vastaste pealeviset ja tegi hooaja seitsmenda nullimängu, kirjutab sport.err.ee

Vancouveri skoori eest hoolitsesid paljuski rootslastest vennad Henrik ja Daniel Sedin. Daniel viskas kaks väravat ja andis ühe resultatiivse söödu. Henrik sai samuti kirja kolm resultatiivsuspunkti, need tulid kõik väravasöötudest.

Nashville Predators jätkas liiga liidrite kallal oma hävitustööd. Kui neljapäeval oldi paremad tabeli liidrist San Jose Sharksist, siis ööl vastu esmaspäeva alistati 4:3 liigas teisel kohal paiknev Stanley karikakaitsja Detroit Red Wings.

Predatorsi võiduvärava viskas võõrsil peetud kohtumises Ryan Suter, kui kolmandat kolmandikku oli mängida veel 5.36. Kolmanda võidu järjest saanud ja Läänekonverentsi seitsmenda koha säilitanud Nashville'i soomlasest väravavaht Pekka Rinne tegi 33 tõrjet.

Esimesena jääks Läänekonverentsis play-off'i mängudest hetkel välja Anaheim Ducks. Meeskond võitis viimati kodus 4:1 Colorado Avalanche'i. Bobby Ryan viskas võitjate kasuks kaks väravat.

Seis Läänekonverentsis on endiselt tihe, sest seitsmendat ja üheteistkümnendat kohta lahutab vaid neli punkti.