Eestile sai saatuslikuks viimase kolmandiku algus, mil endale lasti visata kaks väravat ja jäädi 0:3 taha.

Veel mullu kõrgeimasse divisjoni kuulunud Poola võitis avakolmandiku 1:0, ainsa värava viskas Filip Komorski 15. minutil. Teisel perioodil kumbki meeskond väravani ei jõudnud, kuigi võimalusi oli mõlema värava all ridamisi.

Otsustav kolmandik algas paraku meile kurvalt - avaminutitel viskas Komorski oma teise värava ja seejärel viis Bartlomiej Neupauer poolakad juba 3:0 ette. Siis ärkas ka Eesti ning kaheminutilise vahega jõudsid sihile Andrei Makrov ja Robert Rooba. Mängida jäi veel seitse minutit ning kuigi Eesti surus kõvasti, rohkem väravaid ei sündinud. Lõpuminutel jättis Eesti oma värava ka tühjaks, kuid ka see edu ei toonud. Mängu pealevisked jäid viiki 33:33.

Turniiritabelis jagavad poolakad nüüd rumeenlaste kõrval 10 punktiga esikohta, Eesti on 4 punktiga jätkuvalt neljandal kohal.

Eestil jääb veel mängida Ukrainaga, kes on meist punkti kaugusel.

Tabeliseis: 1. Poola 10 punkti, 2. Rumeenia 10p, 3. Jaapan 6p, 4. Eesti 4p, 5. Ukraina 3p, 6. Holland 3p.

Eestil oli enne tänast kirjas võit ja kaks kaotust - avavoorus alistuti Rumeeniale karistusvisete järel 3:4, siis võideti Hollandit 4:1 ja kaotati Jaapanile 2:5. Poola oli siiani võitnud Hollandit 8:1 ja Ukrainat 7:3, kuid alistus Rumeeniale lisaaja järel 2:3.