Lumelauakoondise treeneri Priidik Vesi sõnul on meie sõitjate suurimaks probleemiks ikkagi see, et saame suurtel hüpetel harjutada oluliselt vähem võrreldes maailma parimate sõitjatega. Slopestyle kvalifikatsiooni võistlustel valitsesid rasked ilmaolud ning kahjuks oli Sulevil ja Mariol hüppesse hoo saamisega ja triki maandumisega probleeme ning ei õnnestunud oma võistlussõit ära teha.

Big Air'is õnnestus Mariol jõuda poofinaali ning võistleda finaalikoha eest, kahjuks jäi Mario Vinsap esimesena finaalis ukse taha. „Kuna Mariol on hetkel vähese treeninguga ebakindlus trikkide tegemisel ning värske lumi tegi taas hüppesse hoo saamise raskeks siis soovitasin temal teha lihtsama triki Fs 720 Melon, mis võis osutuda minu poolt siiski valeks otsuseks. Ka Sulevil olid head võimalused võistelda finaalkoha eest, aga kahjuks vigastas ta treeningul rannet kui proovis Backside Double Cork 1260. Nägime ära oma taseme võrreldes maailmaga ning teame, et peame kõvasti rohkem suuremates parkides sõitma, et saavutada stabiilsus“ lisas Vesi.

Mario Visnap: "Arvestades seda, et kaks kuud tagasi oli mul tõsine kaelavigastus ning pärast seda olen saanud lumelauaga sõita kaks ja pool nädalat siis olen Big Air'i tulemusega rahul. Tean, et suudan kindlamalt ja paremini sõita , kui saan enesekindluse tagasi. Kindlasti on vaja rohkem treeninda suurmates parkides."