"Suusaliit otsustas lepingut mitte pikendada ning valis uueks peakorraldajaks Jaak Mae. Eks ükskord saab kõik otsa, spordiürituste korraldamine on juba kord selline. Eelmisel aastal korraldasime lisaks Otepää MK-etapile ka juunioride MMi. Tagasiside oli FIS'ilt väga positiivne, varem pole nii head taset korraldamisel olnud. Ja seetõttu tuli suusaliidu otsus mitte ainult mulle, vaid kogu meeskonnale natuke ootamatult."

Koostöö jäi katki, kuna suusaliit esitas korraldajatele uued nõudmised, millele sihtasutus vastu tulla ei saanud :"Konkreetselt ma ei ütle, millised uued tingimused olid. Tehvandi spordikeskuse pakkumine oli sama, nagu eelmistel aastatel. Lisaks rahale oli seal ka muid tingimuseid, mida polnud võimalik täita."

Arukuuse kinnitusel mingit vimma suusaliidu vastu siiski ei ole ning ta loodab, et koostöö jätkub ka edaspidi.

"Loodame, et Tehvandi rajatisi kasutatakse ka edaspidi ning koostöö suusaliiduga jätkub. Mingit vimma kindlasti ei ole," lausus juhataja ning lisas, et Tehvandi spordikeskus elab oma elu edasi: "Suvel on meil tihe periood. Hetkel teevad meie juures trenni näiteks Venemaa koondis ja laskesuusatajad. Maja on täis."