"Tartu maraton on rahvaspordiüritus, kus võidust olulisem on osavõtt. Otsustasime seekord premeerida võitja asemel ühte tublit suusatajat, kellel kulub raja läbimiseks tõenäoliselt pea kaks tundi rohkem kui võitjal," märkis SEB Liisingu juhatuse esimees Indrek Julge.

"Kuna suusamaratonile on registreerunud juba üle 4000 osavõtja, siis kuulub 1223. lõpetaja tõenäoliselt vilunud suusatajate hulka. Kuid kes täpselt 1223. osutub, näeme 15. veebruaril. Samuti jätaks nuputamiseks selle, miks SEB Liising just 1223. koha saanud suusatajat premeerib."

SEB Tartu Nelikürituse autopartner Silberauto valis tubli suusasportlase jaoks auhinnaautoks just Mitsubishi Lanceri - sportliku hingega praktilise mudeli. "Lancer on Mitsubishi populaarseim mudel ning loodetavasti saab seda autot kasutav spordisõber oma harrastusele veelgi paremini keskenduda, jõudes hõlpsamini suusaradadele nii igapäevaseks treeninguks kui ka järgmisteks võistlusteks," sõnas klubi Tartu maraton juhataja Indrek Kelk.

Auhinna võidab maratoni 1223. kohaga lõpetanud isik. Auhind antakse üle auhinnatseremoonia ajal esialgse lõpuprotokolli põhjal 15.02.2009.a. kell 14.00. Juhul, kui hilisemate pretensioonide või täpsustuste käigus lõpuprotokolli muudetakse, siis auhinna osas otsust ümber ei tehta. Juhul, kui lõpuprotokolli järgi saab 1223. koha mitte Eesti elanik, siis kuulub auhind temast järgmisena lõpetanud Eestis alaliselt elavale isikule.