Kristjan Ilves sai Ramsau MK-etapil hüppevõistlusel kirja 90-meetrise õhulennu, mis andis 119,4 punkti ja 12. koha. Parim oli norralane Jarl Magnus Riiber, kes hüppas 94,5 meetrit, mis tähendas 132,9 punkti.

10 km murdmaadistantsile stardivad Riiberi järel jaapanlane Yoshito Watabe (+10 sekundit), austerlane Johannes Lamparter (+12) ja sakslane Vinzenz Geiger (+25). Ilves kaotab Riiberile 54 sekundiga. Eestlase järel oli väga tihe grupp, kus mahub kümne sekundi sisse seitse meest.

Ilves langes sõidu lõpuks koguni kahekümne koha võrra. Ilves lõpetas 32. positsioonil, jäädes seega punktikohalt napilt välja. MK-etapil võidutses Geiger, kes alistas põnevas heitluses 0,5 sekundiga Riiberi. Kolmanda koha pälvis austerlane Lukas Greiderer.

Marko Kilp ja Martin Himma võistlesid Dresdeni vabatehnikasprindis. Himma sõitis kvalifikatsioonis välja suurepärase 17. aja, kaotades kiireimale mehele, Lucas Chanavat`le (Prantsusmaa) 5,75 sekundiga. Kilp paraku veerandfinaali ehk 30 parema hulka ei jõudnud, jäädes esimesena ukse taha. Temale 31. koht (+7,32).

Neljandas veerandfinaalis sõitnud Himma jäi oma sõidus kuuendaks ehk viimaseks. Kokkuvõttes saavutas eestlane 27. koha, avades tänavusel hooajal MK-sarjas punktiarve.

Artti Aigro osales Šveitsis Engelbergis MK-etapil suure mäe põhivõistlusel. Eestlase avavooru hüpe aga ebaõnnestus, kui ta sai kirja 104-meetrise õhulennu, millega ta kogus 99,2 punkti. Sellega sai eestlane 48 sportlase seas 41. koha, mis tähendas, et lõppvõistlusele tal laupäeval asja polnud.