Finaalis alistas Šotimaa võistkond kapteni Stuart Taylor’i juhtimisel Soome võistkonna. Turniiri kolmas koht läks Venemaale. Eesti parima tulemuse sai viienda koha saavutanud Eesti naisjuunioride võistkond kapten Marie Turmanni juhtimisel.

Tallinn Cup’i peakorraldaja Harri Lill ütles, et võit läks kahtlemata õigele võistkonnale. “Tegemist on Šotimaa Curlingu Liidu poolt rahastatava võistkonnaga ehk tegemist on riigi ühe parima meesjuunioride tiimiga. Niivõrd tugeva võistkonna osavõtt ja võit lisavad Tallinnas toimuvale turniirile kõrgetasemelisust,” ütles Lill.

Tallinn Cup toimus tänavu juba 11. korda ning tõi Eestisse ligi 80 curlingumängijat üheksast riigist. Aastate jooksul on Tallinn Cup’il osalenud kokku 340 võistkonda 17 erinevast riigist. Kõige rohkem võistkondi, 138, on aastate jooksul olnud Soomest. Soome võistkonnad on ühtlasi saavutanud ka enim võite - kokku viiel korral. Eesti on Tullinn Cup´i võitnud ühel korral. Võistlust toetasid ja aitasid läbi viia Tallinna linn, Eesti Kultuurkapital, Park Inn by Radisson Central Tallinn ja City Motors.

Curling on rahvusvaheliselt üks kõige kiiremini kasvavaid talispordialasid. Tegemist on olümpiaalaga, mida saavad harrastada väga erineva vanuse ja füüsilise ettevalmistusega inimesed. Curlingut saavad mängida ka liikumispuudega inimesed. Curlingut on võimalik harrastada nii perekeskselt, kui ka kolleegidega töölt. Eestis saab curlingut mängida nii regiooni parimaid tingimusi pakkuvas Tondiraba jäähallis kui ka Jeti jäähallis. Curlingu hooaeg kestab Eestis aprilli lõpuni.