Kell 14.00 algab kvalifikatsioonivõistlus ja 15.00 finaalringid, kus vastavalt võistlusklassist sõidetakse kas neljaliikmelistes sõitudes või paarides. Võitjad liiguvad edasi järgmisesse ringi.

16.00 alustavad sõitudega sporditähed! Võistlema on oodatud kõik huvilised, sest lisaks meeste ja naiste põhiklassile on ka harrastajate võistlusklassid, kuhu on oodatud kõik huvilised mõõtu võtma.

Tähtede suusasprindis võtavad mõõtu Eesti tuntud ja tuttavad tegijad erinevatelt aladelt - saame vastuse nende kiiruse kohta suuskadel 100 m sprindis. Osalevad jooksusprinterid Henri Sool ja Maidu Laht, aerutaja Tarmo Tootsi, rallimees Sander Pärn, triatleet Priit Ailt, korvpallur Valmo Kriisa, elukunstnik Veiko Täär, võrkpallurid Kristjan Kais ja Andres Toobal ning teised. Samas toimub mõõduvõtt Tartu Ülikooli Eedeni võrkpallinaiskonna ja TÜ korvpallinaiskonna vahel.

Võistluse lõpetab kõikide võistlusklassi võitjate superfinaal, kus selgub Eesti kiireim mees ja naine suuskadel.

Võistlusel on osalemas kogu Eesti murdmaasuusakoondis (Peeter Kümmel, Kein Einaste, Timo Simonlatser, Jaak Mae, Andres Kollo, Aivar Rehemaa, Anti Saarepuu, Karel Tammjärv jpt.) ja kogu noorte suusaparemik. Samuti laskesuusatajad (Roland Lessing, Kauri Kõiv) ning juuniorite maailmameistrivõistluste 3x medalist - kahevõistleja Kaarel Nurmsalu.