Eeloleval hooajal keskendub Mannima kaheksast maratonist koosnevale FISi sarjale, mille avavõistluseks on 15. jaanuaril Prantsusmaal sõidetav La Foulee Blanchi vabatehnikamaraton.

Kindlasti on maratonisarja üldvõidu kõrval eesmärgiks ka samasse sarja kuuluva Tartu Maratoni võit ja hea esinemine Lahti maailmameistrivõistlustel, kus põhidistantsiks 30 km vabatehnikasõit.

Esialgu oma tiimiga võistelda planeerinud Mannima sai kutse Šveitsi maratonitiimi SAS & TG hütten, mis tagab meie sportlasele suuremad taustajõud ja hooldemeeskonna. SAS & TG hütteni peatreeneriks on Eesti suusasõpradele tuttav Christoph Schmid. Lisaks Mannimale kuuluvad tiimi šveitslanna Rahel Imoberdorf ja rootslanna Maria Graefnings.

Viimaste aastate Eesti parima naissuusataja sõnul pole viieaastase ja pea aastase tütre kõrvalt tippvormi jõudmine sugugi lihtne. „Usun, et varasematel aastatel loodud treenituse baas ei ole kadunud. Aktiivsemalt hakkasin ennast juba liigutama kuu aega peale teise tütre sündi. Tõsisemate treeningutega, mis tähendavad kahte harjutuskorda päevas ja märksa suuremaid koormusi, alustasin peale jaanipäeva. Õnneks on mul väga toetav pere, kelle toel ja abil saan viibida treeninglaagrites ja võistlusreisidel,“ selgitas Mannima.

Eeloleval nädalal sõidab Tatjana Põhja-Soome traditsioonilisele esimese lume laagrisse. Hooaja avastart on 11.-13. novembril Olosel FISi võistlustel ja MK avastardi teeb Tatjana 26.-27. novembril Rukal.

Mannimaad toetavad eeloleval hooajal Opel, Amserv, IIZI Kindlustusmaakler, Tamme Autod, Radix OÜ, Efipa, KV+, Polar, Fischer, Salice, Momoo ja Freesport.