Liive sõnul oli Järve valetamine avalikkusele Andrus Veerpalu dopingujuhtumi korral lubamatu. "Üks probleem Järvel kindlasti on - avalikkusele valetamine on asi, mida on raske ükskõik kellel põhjendada. Kindlasti pole selle üle õnnelik ei tema ega ka mina. Nagu me näeme, see asi järjest rullub ja läheb suuremaks.

"Otsustame ja arutame seda teemat esmaspäevasel juhatuse koosolekul ning siis on selle kohta uudiseid oodata. Ma ei tahaks hakata ajakirjanduse kaudu suusaliitu juhtima."

Liive lisas, et terve suusaliidu juhatuse ametist taandumist ta ausaks ei pea. "Iga juhatuse liige saab alati oma initsiatiivi näidata. Arvan, et sellistes keerulistes olukordades pole põgenemine, mida taandumine ju on - jooksed ära metsa - suusatamise ees kõige ausam," ütles ta.

Kuigi eile polnud murdmaasuusakoondise esitlusel kohal peatreenerit Mati Alaveri, siis tema ametikoht on Liive sõnul endiselt kindel.

"Väga selge sõnum sportlastelt on see, et nende arust on ta parim treener, kes suudab aidata. Mati Alaver küsib ka minu käest pidevalt, mida ta peaks tegema, mina küsin sportlaste käest, räägin sponsoritega. Kui see toetus on olemas, siis ma arvan, on aus öelda, et Alaver jätkab," lisas Liive.