Lisaks on oma vanuseklassides — U23, juunioride ja noorteklassis — võistlustules ka meie tulevikulootused. Eesti Suusaliidu eesmärgiks alanud juubelihooajal on medalivõit tiitlivõistlustelt ning kõrgete kohtade saavutamine MK-etappidelt.

Juubeliaasta eesmärgiks on innustada kõiki huvilisi suusatamisega tegelema - seda nii läbi meie tippudele kaasaelamise, kui ka ise suusavõistlustel osalemise, teatas Eesti Suusaliit.

27.-28. jaanuaril saavad kõik maailma parimal suusapeol -– Otepää murdmaasuusatamise MK etapil — kaasa elada meie murdmaasuusatajatele. Lisaks toimub meie tippude osavõtul 10.-11. veebruaril Jõulumäel Skandinaavia karikavõistluste etapp murdmaasuusatamises.

Lumelauaklubiga Lustilaudur pakuvad meie tipplumelaudurid sel hooajal tasuta võimalust kõigile huvilistele treenida koos proffidega. Treeningud leiavad aset Tallinnas, Lauluväljaku Talvepargis, Kütiorus ja Kuutsemäel.

Suusaliidu juubeliüritused tipnevad piduliku Eesti Suusaliidu 85. juubeli tähistamisega 29. novembril Tartus Vanemuise kontserdimajas, kus ühise katuse alla tuuakse kokku kõik, kes Eesti suusatamise aja- ja eduloos kaasa on löönud.

Eesti Post annab Suusaliidu 85. sünnipäeva puhul välja tervikasja. Novembri lõpus ilmub Kaarel Zilmeri koostatud ning 1994. aastal ilmunud “Juku suusakooli” ajakohastatud trükk.

Tiit Lääne ning Ants Männiste poolt koostatuna ilmub jaanuaris 2007 Eesti suusatamise ajalugu käsitlev suurteos “Suusatamine — Eesti rahvussport 85”.